Home

Agenda

Stadspas Amsterdam

Bushuur / Coach rental

Onze touringcars / Our coaches

Vacatures

Contact
De Dagtochten Specialist

Iedereen verdient een dagje uit!Agenda

Klik op de tocht voor meer / minder informatie.

Januari 2019
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
Februari
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
Maart
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
April
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
Mei
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
Juni
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
Juli
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
Augustus
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
September
11 september Polen Op aanvraag

Polen is een land met een lange geschiedenis, een veelzijdige en rijke cultuur, schitterende steden en indrukwekkende landschappen. Tijdens deze unieke rondreis leert u het land in al haar facetten kennen.

Dag 1 - Amsterdam - Leipzig

Dag 2 - Wroclaw
Wroclaw stond tot 1945 bekend als Breslau en heeft een rijke geschiedenis. De stad heeft zwaar geleden tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar is inmiddels grotendeels in haar oude glorie hersteld en is in 2016 verkozen tot Europese Culturele Hoofdstad.

Dag 3 - Auschwitz
Het voormalig concentratiekamp Auschwitz neemt een belangrijke plaats in onze geschiedenis in. Zowel het centrale kamp (Auschwitz I) als het tweede kamp, Birkenau, zijn te bezichtigen.

Dag 4 - Krakow
Krakow bezit maar liefst 6.000 historische gebouwen en monumenten zoals het Wawel-kasteel met de koninklijke burcht, de Koningsweg, het oude stadshart Rynek Glowny en de Mariakerk.

Dag 5 - Zakopane en de Hoge Tatra
In het Podhale dal, met de rivier de Dunajec, rijden we via kleine houten dorpen door de groene heuvels met de bergen van de Hoge Tatra op de achtergrond richting de grens met SloveniŽ. Op 900 meter ligt Zakopane. Vanwege de folklore heerst in deze plaats nog ouderwetse gezelligheid. U heeft vrije tijd om Zakopane te ontdekken. Na dit bezoek gaan we met de kabelbaan naar de Kasprowy Wierch. Deze bergpiek maakt deel uit van de Hoge Tatra en is maar liefst 1.987 hoog. Op de top staat een meteorologisch centrum. Dit is het hoogste gebouw van Polen.

Dag 6 - Zoutmijnen
In de ochtend bezoeken we een UNESO-hoogtepunt: de zoutmijnen van Wieliczka. U ziet standbeelden van historische figuren, altaren, kapellen en zalen, allemaal uitgehouwen uit zout!

Dag 7 - Warschau
Warschau is de hoofdstad van Polen. Deze unieke stad is gelegen op het kruispunt van handelswegen waardoor zowel oosterse als westerse invloeden zichtbaar zijn. Dwars door het centrum loopt de bekende vier kilometer lange Koninklijke Route van het Koninklijk Slot naar het Koninklijk Zomerpaleis.

Dag 8 - MazuriŽ
Vanuit Warschau rijden we naar MazuriŽ, het land van duizend meren. We brengen een bezoek aan de hoofdstad van MazuriŽ: Olsztyn. Na de lunch rijden we naar het bedevaartsoord wita Lipka. Dit jezuÔetencomplex wordt gezien als het mooiste voorbeeld van barokke bouwkunst in Polen. Vervolgens gaan we naar Giero voor een bezoek aan de Wolvenschans, het hoofdkwartier van Hitler waar de mislukte aanslag op hem plaatsgevonden heeft.

Dag 9 - Kasteel Malbork
Vandaag bezoeken we het beroemde slot Malbork (MariŽnburg). Schitterend gelegen aan de oevers van de rivier de Nogat bestaat dit 13e-eeuwse complex feitelijk uit drie kastelen en is hiermee een van de grootste middeleeuwse vestingen van Europa.

Dag 10 - Gdansk
Hanzestad Gdansk was ooit een van de rijkste steden van Europa. In de 17e eeuw werd er veel handel gedreven tussen Gdansk en Amsterdam. Het gevolg ziet u tot op vandaag terug in de stad! De bezienswaardige Groene Poort werd door een Amsterdammer ontworpen en is in het geheel gebouwd van Hollandse bakstenen. Ook vindt u talloze Hollandse gevels in de stad.

Dag 11 - Szczecin
Szczecin is bekend vanwege haar scheepvaarttraditie. In de haven, ťťn van de twee belangrijkste zeehavens van Polen, meren de mooiste zeilschepen ter wereld aan. Een aanrader is een wandeling langs de West Oder over de Waly Chrobrego Promenade. In deze stad vindt u tevens veel parken en pleinen met exotische beplanting.

Dag 12 - Szczecin - Amsterdam

Inclusief: vervoer, elf overnachtingen op basis van half pension, kabelbaan Kasprowy Wierch, Wieliczka zoutmijnen, bezoek Wolvenschans, Kasteel Malbork.

Prijs: € 925,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
07:30 Buikslotermeerplein
08:00 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 19:30-21:30.

29 september Teutoburgerwoud Op aanvraag

Het Teutoburger Woud is een prachtig gebied met bossen, dalen, beekjes, rotsen en bijzonder sfeervolle plaatsen met vakwerkhuizen en schitterende gebouwen uit de Weserrenaissance.

Dag 1 - Paderborn
Wij beginnen onze reis door het Teutoburgerwoud in Paderborn. De lange geschiedenis van de stad is goed zichtbaar in het aantrekkelijke centrum. U vindt hier meer dan 200 bronnen waaruit de rivier de Pader ontspringt.

Dag 2 - Het Teutoburgerwoud
Vandaag rijden we een schitterende route door het gebied. We beginnen bij het indrukwekkende monument van de Germaanse veldheer Hermann Arminius. We vervolgen onze route en komen bij de Externsteine, een 120 miljoen jaar oude rotsformatie die uit de aardbodem omhoog is gedrukt. Na dit bezoek rijden we naar de Hanzestad Lemgo. Dit typische stadje is bijzonder sfeervol en staat in Duitsland bekend als architectonisch hoogstandje.

Dag 3 - Schloss Hšmelschenburg en Hamelen
Schloss Hšmelschenburg is nog altijd in privťbezit. Het is een deftig kasteel op de plek waar vroeger een pelgrimsroute passeerde. Dit slot is een van de belangrijkste renaissancistische gebouwen in Duitsland. In de middag brengen we een bezoek aan Hamelen: inderdaad, de stad van de rattenvanger! En, geen zorgen: wij weten de weg naar Hamelen...

Dag 4 - Bielefeld
Deze ochtend heeft u vrije tijd in Bad Salzuflen. Net voor de middag vertrekken we naar de grootste stad in het Teutoburgerwoud: Bielefeld. Het bekendste monument in deze plaats is de Sparrenburg.

Inclusief: vervoer, drie overnachtingen op basis van half pension, bezoek Hermannsdenkmal, bezoek Externsteine, rondleiding Schloss Hšmelschenburg.

Prijs: € 285,00 per persoon

Opstapplaatsen:
08:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:30 Buikslotermeerplein
09:00 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 20:00-21:00.

Oktober
5 oktober Jostiband Beschikbaar

Iedereen kent ze, maar wie heeft ooit een optreden meegemaakt?
Bij Het Jostiband Orkest staat plezier voorop. Tijdens het concert zult u kunnen genieten van de muziek die met veel passie en liefde gegeven wordt.
Inclusief: vervoer, optreden van Het Jostiband Orkest.

Prijs: € 35,00 per persoon

Opstapplaatsen:
11:15 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
11:45 Buikslotermeerplein
12:15 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 18:30-19:30.

6 oktober Het beste van Schotland Op aanvraag

Schotland spreekt bij velen tot de verbeelding. De landschappen met de lochs en glens, de gevarieerde historie die ons zelfs tot de prehistorie terug voert en de levende legenden dragen bij aan het mysterie.

Dag 1 - Overtocht IJmuiden - Newcastle

Dag 2 - Gretna Green en Edinburgh
We beginnen onze reis door Schotland in een voor velen zeer belangrijke plaats: Gretna Green. Hier bevindt zich de Old Blacksmith's Shop waar duizenden huwelijken per jaar gesloten werden. Ook wij zullen een ceremonie bijwonen! In de middag bezoeken we de indrukwekkende hoofdstad van Schotland, Edinburgh.

Dag 3 - Highlands, Cairngorms en Loch Ness
Vandaag bezoeken we de Highlands. We bereiken de top van Cairngorm Mountain met een treintje en we zien de onvoorstelbare uitzichten van Cairngorms National Park. We vervolgen onze weg naar het bekendste meer van Schotland: Loch Ness. We rijden langs de volledige lengte van het meer en maken diverse stops.

Dag 4 - Perth, Trossachs en Deanston Distillery
Ons hotel is op loopafstand van het centrum van Perth. Deze ochtend kunt u Perth ontdekken of genieten van het zwembad in ons hotel. In de middag maken we een boottocht over Loch Katrine met het legendarische stoomschip 'Sir Walter Scott' en bezoeken we Deanston Distillery.

Dag 5 - Newcastle
Iedereen kent Newcastle als 'ideale stad om te shoppen', maar in deze stad vindt u tevens historische en moderne bouwwerken zoals een deel van Hadrian's Wall en de Gateshead Millennium Bridge.

Dag 6 - Aankomst IJmuiden en terugreis

Inclusief: vervoer, overtocht (heenreis en terugreis) DFDS op basis van halfpension, drie overnachtingen op basis van half pension, huwelijksvoltrekking Gretna Green, Funicular Railway CairnGorm Mountain, Boottocht Sir Walter Scott, tour Deanston Distillery.

Prijs: € 595,00 per persoon

Opstapplaatsen:
13:00 Buikslotermeerplein
13:30 Amstel Station
14:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban

Retour in Amsterdam:
Tussen 10:30-11:30.

15 oktober Bad Bentheim en Nordhorn > Volgeboekt <

Via een mooie route rijden we naar het bekende plaatsje Bad Bentheim, net over de Duitse grens. Al van ver torent de burcht boven de huizen uit. In dit leuke plaatsje maken we een stop. In de middag brengen we een bezoek aan het nabij gelegen Nordhorn. Met haar vier kanalen en kronkelige grachten staat zij bekend als Waterstad. Nordhorn is bovendien een populaire winkelstad.
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 20,00 per persoon

Opstapplaatsen:
08:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:30 Buikslotermeerplein
09:00 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 19:00-20:00.

30 oktober OrchideeŽnhoeve Beschikbaar

In Luttelgeest kunt u genieten van de grootste OrchideeŽntuin ter wereld met onder andere een tropisch regenwoud en een oriŽntaalse siertuin. Vooral ook de Vlinder Vallei is absoluut de moeite waard! U zult in deze tuinen versteld staan van de verscheidenheid aan vorm, grootte, kleur en geur van de orchideeŽn. Heeft u ook al kennis gemaakt met de nieuwste aanwinst...? Aapjes!
Inclusief: vervoer, entree, koffie met gebak, lunch, presentje.

Prijs: € 47,50 per persoon

Opstapplaatsen:
08:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:30 Buikslotermeerplein
09:00 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 17:15-18:15.

November
2 november Hasselt > Volgeboekt <

Deze hoofdstad van de Smaak biedt voor ieder wat wils. Liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de grootste Japanse tuin van Europa.
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 16,50 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 19:00-21:00.

4 november Ootmarsum Beschikbaar

Ootmarsum ligt in het Twentse Dinkelland en is een authentiek middeleeuws plaatsje met stadsrechten. Het staat ook wel bekend als hťt kunststadje in Oost-Nederland en is een perfecte uitvalsbasis voor een leuke korte vakantie.

Dag 1 - Twente
Vanuit Amsterdam rijden we naar Oldenzaal. Vroeger was deze middeleeuwse bisschopsstad de poort naar Zwolle, Deventer en het Duitse Westfalen. Hans neemt u mee op een interessante wandeling door deze plaats. Na de vrije lunch rijden we een mooie route door het Twentse landschap en bereiken we ons hotel in Ootmarsum.

Dag 2 - Dagje Drenthe
Vandaag rijden we in noordelijke richting en komen we aan in Drenthe. In deze provincie vinden we typische veendorpjes, Saksische boerderijen en... hunebedden! Tijdens onze route zien we het eerste hunebed langs de weg. We brengen een bezoek aan het Hunebedcentrum, hier bevindt zich het grootste Hunebed van Nederland. Op de terugweg bezoeken we vestingstad Coevorden.

Dag 3 - OsnabrŁck
Via een mooie route rijden we binnendoor naar de Duitse stad OsnabrŁck waar in 1648 de Vrede van Westfalen werd gesloten. De pittoreske Altstadt kenmerkt zich door boetiekjes, leuke doorkijkjes en historische gebouwen.

Dag 4 - Ootmarsum
Deze donderdagochtend is het markt in Ootmarsum! Wij geven u graag de gelegenheid deze te bezoeken. Natuurlijk kunt u ook besluiten te genieten van de kunst en de winkeltjes in dit stadje of van het openluchtmuseum. Aan het begin van de middag vertrekken we weer richting Amsterdam.

Inclusief: vervoer, drie overnachtingen op basis van half pension, entree Hunebedcentrum.

Prijs: € 225,00 per persoon

Opstapplaatsen:
09:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
09:30 Buikslotermeerplein
10:00 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 16:00-17:00.

9 november Lier Enkele plaatsen

Lier herkent men aan de Zimmer-toren met de Jubelklok en de kerk met de ?Peperbus?. Het gezellige centrum is zeker een aanrader.
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 16,50 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 19:00-21:00.

20 november Schip Ahoy! Enkele plaatsen

In Gameren (Zaltbommel) genieten wij vandaag van een geweldige middag. In de show met verhaallijn 'Schip Ahoy' nemen Kapitein Rob en zijn crew u mee aan boord van D'n Oude Tuffer en presenteren liedjes als Aan de Amsterdamse Grachten, Ketelbinkie en De verzonken Stad. Ze verzorgen ook een fantastisch ABBA optreden. Dit belooft weer een gezellige middag te worden!
Inclusief: vervoer, buffet, theatershow.

Prijs: € 45,00 per persoon

Opstapplaatsen:
10:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
10:30 Buikslotermeerplein
11:00 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 17:15-18:15.

23 november Kerstmarkt Essen > Volgeboekt <

Bij voldoende animo wordt er een extra bus ingezet.

Sfeerverlichting, feestelijkheden en een vleugje kaneel in de lucht: Essen wordt door velen gezien als de mooiste kerstmarkt van Duitsland. Essen staat bovendien, met meer dan 450.000 lichtjes in geweldige motieven, bekend als de mooist verlichte kerstmarkt. De markthandelaren komen uit 20 verschillende landen waardoor deze kerstmarkt erg onderscheidend is. Om 17:00 uur vertrekken we weer naar Amsterdam.
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 20,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 20:00-21:00.

December
4 december Kerstmarkt Keulen Beschikbaar

Op veler verzoek gaan we dit jaar op een doordeweekse dag naar Keulen, dan is het niet zo druk! Op het plein voor de indrukwekkende Dom vindt u de grootste kerstboom van het Rheinland. Naast de Dom bevindt zich de populairste kerstmarkt van de stad. Behalve deze markt zijn er ook op de andere pleinen gezellige kerstmarkten met vele kraampjes te vinden waar u kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes en de plezierige sfeer. Vergeet u bij uw GlŁhwein niet om een kerstbeker te vragen? Om 17:00 uur vertrekken we weer naar Amsterdam.
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 20,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 21:00-22:00.

8 december Kerstmarkt Antwerpen > Volgeboekt <

De kerstmarkt in Antwerpen maakt deel uit van het evenement Winter in Antwerpen. Behalve de kraampjes in deze sfeervolle binnenstad is er een schaatsbaan, zijn er gezellige activiteiten en zijn de winkels geopend op zondag. Antwerpen is 'the place to be' voor al uw kerstinkopen! Om 19:00 uur vertrekken we weer naar Amsterdam.
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 20,00 per persoon

Opstapplaatsen:
10:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
10:30 Buikslotermeerplein
11:00 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 21:00-22:00.

10 december Kerstreis: Wenen en Bratislava Beschikbaar

De Donau is de op ťťn na langste rivier van Europa en is al van oudsher een belangrijke handelsweg en bron van inspiratie. Onze eerste nacht slapen we aan de Donau. We volgen de rivier door Duitsland en Oostenrijk tot in Slowakije.

Dag 1 - Amsterdam - Windorf

Dag 2 - Passau en Krems aan de Donau
Op de grens van Duitsland en Oostenrijk ligt Passau. Hier maken we een stop. Deze stad wordt gekenmerkt door interessante architectuur, schilderachtige steegjes en een aangename sfeer. We rijden een mooie route via de Donau en bezoeken het schilderachtige plaatsje Krems.

Dag 3 - Wenen
De stad van barok en historische grandeur aan de Donau. Bewondert u de Innere Stadt, maakt u een wandeling langs de Donau en vergeet u vooral de Burggarten niet!

Dag 4 - Bratislava
Bratislava, hoofdstad van Slowakije, heeft een klein, maar prachtig historisch centrum dat de tand des tijds goed doorstaan heeft. De bezienswaardigheden, zoals het kasteel, zijn op loopafstand waardoor deze stad goed in ťťn dag te bezichtigen is.

Dag 5 - Regensburg
De 2000 jaar oude stad Regensburg staat tegenwoordig bekend als een gezellige universiteitsstad. Met haar typische rode daken, St. Petrus Kathedraal, Stenen Brug, Porta Praetoria, Jacobspoort en slot van het adellijke geslacht Thurn und Taxis is deze stad zeker een bezoek waard.

Dag 6 - NŁrnberg - Amsterdam

Inclusief: vervoer, vijf overnachtingen op basis van half pension.

Prijs: € 450,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 19:30-20:30.

14 december Kerstmarkt Dordrecht Enkele plaatsen

Bent u op zoek naar een leuke, gezellige kerstmarkt, maar wilt u lekker in eigen land blijven? Kiest u dan voor Dordrecht! De historische binnenstad van Dordrecht wordt omgetoverd tot de grootste kerstmarkt in Nederland. Behalve de vele kraampjes en kerstijsbaan staat de stad in het teken van muziek en gezelligheid. Om 17:00 uur vertrekken we weer naar Amsterdam.
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 18,00 per persoon

Opstapplaatsen:
09:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
09:30 Buikslotermeerplein
10:00 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 18:30-19:30.

19 december Kaarsjesavond Orchideeënhoeve > Volgeboekt <

Beleef het ultieme kerstgevoel! In december zijn de tuinen van de OrchideeŽnhoeve sfeervol verlicht met duizenden kaarsjes en lampjes. Zeldzame orchideeŽn, tropische vogels, kleurrijke Lori's, reptielen en koikarpers zijn te zien in de Maleisische, OrchideeŽn en Lorituin. In de Vlindervallei vliegen meer dan tweeduizend vlinders. Tevens kunt u genieten van een bijzondere kerstmarkt.
Inclusief: vervoer, entree.

Prijs: € 22,00 per persoon

Opstapplaatsen:
14:45 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
15:15 Buikslotermeerplein
15:45 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 22:00-23:00.

21 december Kerstmarkt Düsseldorf Beschikbaar

De sfeervolle kerstmarkt in de Altstadt van DŁsseldorf trekt ieder jaar tienduizenden bezoekers. Op vijf pleinen in de stad worden diverse markten gehouden. Op de betoverende kerstmarkt midden in het centrum van de oude binnenstad, de nostalgische Marktplatz, zijn de vele marktkraampjes in Renaissance stijl gehuld, geÔnspireerd op het raadhuis. U kunt genieten van de versierde straten en de heerlijke geur van kaneel en GlŁhwein. Om 17:00 uur vertrekken we weer naar Amsterdam.
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 22,50 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 21:00-22:00.

22 december Kerst in Oud Kampen Beschikbaar

De binnenstad van Kampen is dit weekend het toneel voor een straattheaterfestival dat ieder jaar meer dan 90.000 bezoekers trekt. Bezoek de sfeervolle kerstmarkt in deze eeuwenoude hanzestad en geniet van acts, optredens op podia en levende standbeelden. Bent u ook al benieuwd naar het programma van dit jaar? Dit bijzondere evenement mag u niet missen!
Inclusief: vervoer, entree.

Prijs: € 20,00 per persoon

Opstapplaatsen:
13:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
13:30 Buikslotermeerplein
14:00 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 21:30-22:30.

25 december Verrassingstocht Kerst! Beschikbaar

Gezelligheid, sfeervolle verlichting, lekker eten, bijpassende muziek, mooie versieringen en ook nog wat wetenswaardigheden hier en daar. Dat zijn de ingrediŽnten voor een geslaagde Kersttocht! Wij hebben er nu al weer zin in!
Inclusief: vervoer, brunch, programma, diner.

Prijs: € 71,50 per persoon

Opstapplaatsen:
09:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
09:30 Buikslotermeerplein
10:00 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 20:30-21:30.

26 december Verrassingstocht Kerst! Beschikbaar

Gezelligheid, sfeervolle verlichting, lekker eten, bijpassende muziek, mooie versieringen en ook nog wat wetenswaardigheden hier en daar. Dat zijn de ingrediŽnten voor een geslaagde Kersttocht! Wij hebben er nu al weer zin in!
Inclusief: vervoer, brunch, programma, diner.

Prijs: € 71,50 per persoon

Opstapplaatsen:
09:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
09:30 Buikslotermeerplein
10:00 Amstel Station

Retour in Amsterdam:
Tussen 20:30-21:30.----------------------------------------------------------------------------------------

Boeken

Graag vragen wij u uw boeking(en) te e-mailen.
Vermeld de volgende gegevens:

- Naam van de hoofdboeker
- Adres
- Gewenste tocht of tochten
- Aantal personen
- Opstapplaats

Op korte termijn ontvangt u een deelnemersbewijs per e-mail.


Betalen

Dagtochten: twee weken voor vertrek.
Meerdaagse reizen: acht tot twaalf weken voor vertrek.

Op uw deelnemersbewijs staat de exacte datum waarop het bedrag bij ons binnen dient te zijn. Ook vindt u hier het juiste rekeningnummer en de benodigde omschrijving. Het is niet mogelijk om het bedrag contant bij de bus te voldoen. Mocht u boeken binnen de gestelde termijn, dan verzoeken wij u de betaling 'zo snel mogelijk' te voldoen.


Opstapplaatsen


Osdorp bushalte Geer Ban op Osdorper Ban
Klik hier voor Geer Ban!
Buikslotermeerplein bushalte Buikslotermeerplein op de Waddenweg
(op de brug, zijde Stadsdeelkantoor)
Klik hier voor Buikslotermeerplein!
Amstel Station Hoek Hugo de Vrieslaan / Bertrand Russelstraat
Klik hier voor Amstel Station!